Bizde her şey dana

1952'den beri..

Firma olarak 1952 yılında çiftçilik sektöründen, hayvancılık sektörüne ilk adımımızı attık. Afyonkarahisar’daki et sektörlerinin bu alandaki darlığını görüp şehir dışına da açılma ihtiyacı hissettik. Araştırmalarımız sonrasında Afyon’dan Ankara’ya ilk toptan et sevkiyatını kurucumuz Selahattin Mühsürler gerçekleştirmiştir. 1952 yılından 1970 yılına kadar Ankara Et Borsası’na sevkiyat devam etmiştir. 1970 yılında kemiksiz toptan et sevkiyatını bırakıp, Afyon’dan İstanbul’a Tophane Duvardibi Sütlüce Kesik Et Mezbahalarına kemikli karkas et sevkiyatı yapılmıştır. O günden bugüne kadar ata mesleğini teknolojiyle harmanlayarak devam ettirmekteyiz.

Et işlemedeki tecrübemizi halkımıza sunmak noktasında 2011 yılında ortaya çıkan Sucuk Sarayı markası adı altındaki ürünlerimiz sadece dana etinden işlenip halkımızın damak tadına uygun kasap sucuğu olarak üretilerek piyasaya arz edilmektedir.

yukarı git